نقش جهت

تصویر نقش جهت پرداخت در موضوع شناسی فقهی قمار
پژوهشکده فقه و حقوق، برگزاری کرسی ترویجی«نقش جهت پرداخت در موضوع شناسی فقهی قمار در بازی های رایانه ای» کرسی ترویجی «نقش جهت پرداخت در موضوع شناسی فقهی قمار در بازی های رایانه ای» با همکاری مرکز بازی های رایانه ای برگزار می شود.
به همت پژوهشکده فقه و حقوق و مشارکت مرکز بازی های رایانه ای(مدبر) کرسی ترویجی «نقش جهت پرداخت در موضوع شناسی فقهی قمار در بازی های رایانه ای» در روز یکشنبه مورخ 21/12/1401 از ساعت 10 تا 12 در تالار سردار شهید سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می گردد.
در این نشست حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی خادمی کوشا به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام و المسلمین حسنعلی علی اکبریان و دکتر بهروز مینایی به عنوان ناقدین جلسه به مدیریت حجت الإسلام و المسلمین محمود عبداللهی به ارائه بحث می پردازند.
شایان ذکر است علاقمندان جهت شرکت مجازی در این جلسه می توانند از لینک زیر وارد شوند:
Dte.bz/feqhconf

پربازدید ترین مطالب

پربازدید ترین مطالب
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 82

آدرس: قم - میدان شهدا - خیابان معلم   پژوهشکده فقه و حقوق
تلفن: 371160 - 025  داخلی 1364
ایمیل: feqh@isca.ac.ir

ایتا
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی