پژوهشکده فقه و حقوق؛

تسلیت پژوهشکده فقه و حقوق به مناسبت در گذشت استاد سید عباس موسویان

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عباس موسویان فقیه اقتصاد دان، متخصص اقتصاد اسلامی و استاد تمام گروه اقتصاد اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دار فانی را وداع گفت.
   وی ازمصادیق مجاهدان موفق عرصه علم وتحقیق و خدمت عالمانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
   عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی، عضویت در کمیته فقهی بورس، عضویت در انجمن اقتصاداسلامی ،عضویت در انجمن مالی اسلامی، عضویت در هیات امناء پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دانشگاه امام صادق (ع) از عناوین وی بود.
   همچنین این استاد شاخص در حوزه اقتصاد اسلامی صاحب نشان و جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی و جایزه شهید صدر بود.
   ایشان در قالب پروژه پژوهشی«بررسی فقهی حقوقی اقدامات صوری بانک ها»و نشست های علمی متناوب، از جمله نشست های فقهی حقوقی خلق پول، با پژوهشکده فقه و حقوق در حال همکاری بودند .
   پژوهشکده فقه و حقوق به سهم خود فقدان دردناک این دانشمند فرهیخته و اخلاق مدار را به خانواده معظم ایشان و جامعه علمی به ویژه پژوهشگران حوزه فقه و حقوق تسلیت عرض می نماید.

منبع:

12:341399/5/20

[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 164

آدرس: قم - میدان شهدا - خیابان معلم   پژوهشکده فقه و حقوق
تلفن: 371160 - 025  داخلی 1364
ایمیل: feqh@isca.ac.ir

ایتا
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی